Nieuws – Huisartsenpraktijk de Nije Dokters – Nijkerk

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Nije Dokters

De nieuwe kleinschalige, moderne huisartsenpraktijk in Nijkerk

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. U kan u inschrijven via de website.

Wij hebben een grote passie voor voeding, leefstijl en Positieve Gezondheid.

In onze praktijk staat u centraal! Dat betekent dat u altijd direct contact heeft met uw huisarts. U kunt uw vraag stellen, makkelijk uw afspraak maken en uw eigen dossier eenvoudig inzien. Bellen, videobellen of e-mailen? Via het persoonlijke portaal kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

Komt u liever langs? Wij werken op afspraak en nemen zo graag de tijd voor u. Onze praktijk bevindt zich op Rijstegoed 2 in Nijkerk.

Wij staan voor verbinding, innovatieve en persoonlijke zorg, met aandacht voor u.

Nieuws

5 vragen over droge ogen

Publicatiedatum: 27-05-2024

Eén van de meest voorkomende klachten aan de ogen is het hebben van droge ogen. Wat zijn droge ogen? Hoe krijg je droge ogen? Welke klachten krijg je door droge ogen? En misschien wel de belangrijkste vraag: wat kun je eraan doen? We vroegen het oogarts Liselotte Aerts. Volgens haar zijn ...

Lees verder over '5 vragen over droge ogen' op www.gezondheidsnet.nl

Dit zijn de 7 gezonde voordelen van de zon

Publicatiedatum: 13-05-2024

Je ontbijt elke ochtend, slaapt voldoende en gaat op de fiets naar je werk. Dat klinkt als een goed recept voor meer energie. Maar je vergeet toch echt één ding: de zon! Een gezond portie zonlicht geeft ons niet alleen een fijn gevoel, maar boost ook je lichaam en geest op ...

Lees verder over 'Dit zijn de 7 gezonde voordelen van de zon' op gezondnu.nl

Gebruik je medicatie? De zon kan invloed hebben op bijwerkingen

Publicatiedatum: 03-05-2024

De zon is onze vriend en vijand. Met de juiste voorbereidingen zijn zonnestralen supergezond voor ons lijf. Maar niet voor niets blijven experts hameren op het belang van goed insmeren. Nóg belangrijker wordt insmeren wanneer je medicatie gebruikt. Welke invloed heeft de zon op de bijwerkingen van medicijnen?

Lees verder over 'Gebruik je medicatie? De zon kan invloed hebben op bijwerkingen' op gezondnu.nl

Verandering website en portaal

Publicatiedatum: 22-03-2024

In de week van 25 maart gaan wij over op een andere website en een ander portaal. U zult opnieuw een account moeten aanmaken om in uw portaal te kunnen komen. Wij houden u op de hoogte zodra u opnieuw een account kan aanmaken met Digid.  

Lees verder over 'Verandering website en portaal'

Nieuwe locatie per 1 februari 2024

Publicatiedatum: 14-12-2023

We zijn heel blij dat we een nieuwe locatie hebben gevonden. Vanaf 1 februari 2024 zullen wij onze deuren openen op Rijstegoed 2. In de toekomst zullen we daar ook kunnen uitbreiden met de kamers. In De Nije Veste was dat helaas niet mogelijk.

Lees verder over 'Nieuwe locatie per 1 februari 2024'

Uitnodiging lezing

Publicatiedatum: 13-12-2023

U bent van harte uitgenodigd bij de lezing ‘Geen pillen maar Paprika’ gegeven oa door Tamara. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 januari 2024 van 19.30 – 20.30 uur in de bibliotheek van Nijkerk. De toegang is gratis. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting  

Lees verder over 'Uitnodiging lezing'

Nieuwe huisartsen starten

Publicatiedatum: 03-01-2023

Vanaf 9 januari 2024 starten er 2 nieuwe huisartsen bij ons; Hanne van Eck en Maartje Doormaal. Ook zal de huisarts Ilse Kraaijvanger regelmatig bij ons werkzaam zijn. Wilt u meer weten over ons? Leest u dan verder onder het kopje ´Wie zijn wij´ op de website.

Lees verder over 'Nieuwe huisartsen starten'