Contact met de huisartsenpraktijk – Huisartsenpraktijk de Nije Dokters – Nijkerk

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Nije Dokters

De nieuwe kleinschalige, moderne huisartsenpraktijk in Nijkerk

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. U kan u inschrijven via de website.

Wij hebben een grote passie voor voeding, leefstijl en Positieve Gezondheid.

In onze praktijk staat u centraal! Dat betekent dat u altijd direct contact heeft met uw huisarts. U kunt uw vraag stellen, makkelijk uw afspraak maken en uw eigen dossier eenvoudig inzien. Bellen, videobellen of e-mailen? Via het persoonlijke portaal kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

Komt u liever langs? Wij werken op afspraak en nemen zo graag de tijd voor u. Onze praktijk bevindt zich op Rijstegoed 2 in Nijkerk.

Wij staan voor verbinding, innovatieve en persoonlijke zorg, met aandacht voor u.

Contact met de huisartsenpraktijk

Adres

Huisartsenpraktijk de Nije Dokters
Rijstegoed 2
3863 BZ Nijkerk

033-2002475

Openingstijden

Maandag: 08.00 – 17.00
Dinsdag: 08.00 – 17.00
Woensdag: 08.00 – 17.00
Donderdag: 08.00 – 17.00
Vrijdag: 08.00 – 17.00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

 

Hieronder staan alle mogelijke manieren om met ons in contact te komen. De antwoorden op veel gestelde vragen zijn ook te vinden bij ‘Veelgestelde vragen’ onderaan deze pagina. Bekijk deze eerst voordat je contact met ons opneemt. Dit kan jou en ons tijd schelen, fijn voor ons allebei.

Twijfel je of een bezoek aan de huisarts nodig is? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter alvorens een vraag te stellen of een afspraak in te plannen.

Thuisarts.nl en moetiknaardedokter.nl

Een afspraak in de praktijk maken

Eenvoudig een afspraak in de praktijk maken doe je door eerst een telefonische afspraak in te plannen. Je geeft een tijd aan die jou schikt om teruggebeld te worden en dan overleg je met de huisarts wat nodig is; dat kan dus ook een afspraak in de praktijk zijn, het kan ook zo zijn dat een telefonisch overleg voldoende is. Zo is de afspraak snel gemaakt op een tijd die jou schikt.

Afspraak maken

Vraag stellen via e-consult

Een vraag stellen via e-consult gaat via het internet. Je kunt eenvoudig een vraag die geen spoed heeft, maar wel belangrijk is stellen aan je huisarts. Dit kan je een bezoek aan de praktijk schelen. Mocht er aan de hand van het e-consult besloten worden om toch een afspraak in de praktijk te maken dan is dit snel geregeld.

Stel je vraag via e-consult

Intercollegiaal contact

Ben je collega zorgverlener? Bel dan direct naar de praktijk: laat je nummer, naam en vraag achter en je wordt met voorrang teruggebeld.

Bel nu de praktijk

SPOED

Voor een spoedgeval kun je altijd bellen naar: 0332002475 en kies de optie spoed. Bij levensbedreigende situaties bel je altijd 112.

Bel nu met spoed0332002475