Tamara de Weijer – Huisartsenpraktijk de Nije Dokters – Nijkerk

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Nije Dokters

De nieuwe kleinschalige, moderne huisartsenpraktijk in Nijkerk

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. U kan u inschrijven via de website.

Wij hebben een grote passie voor voeding, leefstijl en Positieve Gezondheid.

In onze praktijk staat u centraal! Dat betekent dat u altijd direct contact heeft met uw huisarts. U kunt uw vraag stellen, makkelijk uw afspraak maken en uw eigen dossier eenvoudig inzien. Bellen, videobellen of e-mailen? Via het persoonlijke portaal kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

Komt u liever langs? Wij werken op afspraak en nemen zo graag de tijd voor u. Onze praktijk bevindt zich op Rijstegoed 2 in Nijkerk.

Wij staan voor verbinding, innovatieve en persoonlijke zorg, met aandacht voor u.

Tamara de Weijer

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Woensdag
  • Vrijdag
BIG-nummer:
29913581401

Ik ben Tamara de Weijer, geboren in Brabant en sinds 2015 huisarts. Sinds ruim 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in de toepassing van voeding- en leefstijladviezen. Voeding, beweging, ontspanning, slaap, zingeving en verbinding zijn belangrijke onderdelen ter voorkoming van verschillende ziektes en aandoeningen, maar ook als medicijn hiertegen. Over dit onderwerp geef ik veel lezingen, schrijf ik boeken en artikelen. Daarnaast heb ik een eigen online leefstijlprogramma. Ik heb als doel om in gesprekken met mensen boven tafel te krijgen wat zij belangrijk vinden, om zo meer grip te krijgen op hun eigen gezondheid. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik doe regelmatig aan yoga, houd van koken, (moes)tuinieren, schilderen en reizen. Ik ben op mijn gelukkigst als ik met mijn gezin of goede vrienden aan de zee ben.

Terug naar overzicht